På jobbet ;)

Det har varit helt OK med kunder idag, dock så börjar de smalan av nu. Jag försöker sälja ”Solens sista strålar” utav Lars Rambe. Det går så där… Om vi lyckas sälja 8 till så är vi med i en utlottning om biobiljetter. Vilket inte skulle sitta helt fel. Vi har ca 60 dagar på oss, så jag försöker ransaka mitt huvud och tänka ut alla jag känner som läser deckare.
Just nu så har vi 3 signerade exemplar inne. Först till kvarn!
Men det känns inte som om rignering är lika populärt längre som det var förr. Då var det väl mer ovanligt att man träffade författaren? Nu ska alla som ger ut böcker synas för att kunna få sin bok såld. Det är känslan som jag får i alla fall.

Men skit i det och kom hit och köp boken nu 😉 😛

wpid-wp-1436524629204.jpeg


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s