Författarbesöket

Idag så hade vi författarbesök på jobbet. Lars Rambe, deckarförfattare. En riktigt trevlig prick. Vi snackade väldigt mycket om skrivande, förlag och annat spännande. Planen är att han ska komma tillbaka den 5e september. Då ska jag ha hans bok ”Kvinnorna i sjön” redo för signering. Och kanske ett färdigt manus?

Riktigt seg förmiddag på jobbet dock. Hade sjukt tråkigt och är på dåligt humör efter alla dagar med detta väder. Tur att de vänder någon gång. Imorgon kommer att bli en lång dag. Riktigt lång dag. Och jag hoppas verkligen att humöret är bättre och kunderna är fler 😛

Nu är det dags att gnugga geniknölarna, det är inte dags för natt än.

DSC_0046

Tacksamheten för den gångna veckan:

 • Jag är tacksam för min fritid
 • Jag är tacksam för mina idér
 • Jag är tacksam för alla växter på balkongen
 • Jag är tacksam för alla mina hibbar
 • Jag är tacksam för all träning och promenaderna
 • Jag är tacksam för vårt hem
 • Jag är tacksam för att solen börjar lysa nu på kvällen
 • Jag är tacksam för alla böcker i min bokhylla
 • Jag är tacksam för vårt badkar
 • Jag är tacksam för min energi
 • Jag är tacksam för alla mina läsare!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s