God morgon fredag!

Ska man slänga in handduken och ge upp, eller ska man kämpa vidare? Jag tror att det är många som kämpar med den frågan när det gäller sina drömmar. Och jag tror att det är många som faktiskt ger upp. Men varje gång som jag bestämmer mig för det, så är det någonting som fortsätter att pressa mig till att fortsätta. Men jag har inte hittat tålamodet än. Jag vill ha en magisk förändring nu…
Och samtidigt är jag rädd för förändring (vem är inte det?) Jag behöver hitta motivation, modet och tilliten.

Men idag så blir det jobb. Anton är ledig och hemma med Micky. Jag hoppas på att vädret gör att det kommer fler kunder idag. Nästa vecka är jag inte redo att tänka på än. Fullt ös i tre veckor framåt. Och snart är det höst igen. Det känns i alla fall så med detta gråa väder. Sol, jag vill ha sol. Växterna på balkongen håller med mig 😉

Nehe. Dags att börja göra sig i ordning. Sorry för ett lite mer negativt inlägg. Jag skyller på vädret 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s