Skrivandet

DSC_0003

Vad jag tänker och vad som blir är inte alltid de samma. Jag tänkte att jag skulle skriva massor denna vecka så att jag blev klar med boken (för 2a gången). Så hur mycket har jag skrivit? Ingenting. Och nu är det tre jobbfria dagar kvar, samt 13 oskrivna kapitel. Kan det gå?
Jag blev i alla fall sugen på att skriva när jag fortsatte läsa i Stephen Kings bok ”Att skriva”. Jag har 30% kvar att läsa utav boken enligt goodreads. Så jag hoppas på att den ger mig lite mer än skrivlust. Vad jag tycker om den kommer att dyka upp i boktipsen sen.

Så läget med boken är just nu, 13 kapitel kar, skriva rent, rätta, skicka till Rebecka och rätta igen. Sen skicka in till förlag.

Med bloggboken så är 2 kapitel skrivna och 13 planerade. Jag tänkte vänta med att publicera dem tills jag har skrivit en del. Så att jag inte hamnar efter med ett kapitel/vecka.

Nu så sitter jag och väntar på Anton, vi ska gå till hemmakväll. Cirkeln ska ju ha kommit ut på DVD 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s