God morgon lördag!

Idag vaknade jag 05.20. Varför så tidigt?  Micky undrar de samma för han ligger nu mot mitt knä i soffan och somnar om. Men jag gillar tidiga mornar. Det är så mycket tystare än på dagen. Bara fåglarnas kvitter utanför och någon enstaka bil.

Idag är det jobb igen. så åk till en bokhandel och köp böcker. Det behöver vi så här års. Jätte segt när det inte finns någon kund att serva. Vi saknar er.

För övrigt så har jag nu läst 58% utav mina böcker för i år. Dvs 7 av 12. Jag längtar efter att hitta en sån där bok som bara inte går att släppa utan som man dras till ända tills den är slut. Jag vet att jag har en sån bok i bokhyllan, men jag ska läsa ut de som jag har börjat med först 😛

Vad gör du denna lördag?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s