God morgon fredag!

Sista jobbdagen för många, inte för mig. Jag jobbar imorgon också. Sen nästa fredag och måndagen efter det så börjar 3 tuffa veckor. Den tredje lär bli tuffast. Då jobbar jag 6 dagar heltid och ska bo i Björsäter.

För övrigt så tror jag att jag hade rekord med läsare på bloggen igår. Flera från Kroatien och massor ifrån Sverige. Kul att ni har hittat hit. Lämna gärna något trevligt meddelande. 🙂

Nu så blir det dusch, sen ska jag fixa matlådor och vänta på att få armeringsnäten. Ge mig dem NU så att jag kan fixa balkongen 😛 Och för övrigt så insåg jag att möblerna som jag ville ha var 9 cm för långa. Suck. Balkongen är nämligen 16 cm mindre nu… Men någon dag kommer vi att hitta rätt möbler. Allting löser sig 😉

Nehe fånga dagen. Hur ser din fredag ut?

DSC_0790


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s