Nemen oj då

DSC_0786

Alla blommor från balkongen åkte in. Bara så där? Ne då de ska ut igen så fort som flyttgubbarna kommer med armeringsnäten. Jag fick nys om att det skulle ske idag, eller imorgon. Eller nästa vecka. Jag hoppas på imorgon.

Nu ser vi hur vi kommer att bo i vinter i alla fall. Kommer att vara sommar året om hemma hos oss. För vi lär ju inte se snön utanför pga alla blommor som täcker fönstren XD Hahaha. Nej då. Många utav dessa kommer att dö i höst. Ett års blommor. Men om jag lyckas med våra hibbefrön så kan det sluta så här i vinter. Shhhhh  säg ingenting till Anton 😉 (jo, han läser min blogg 😛 )

Så vad har jag hittat på idag? Jag har vikt tvätt, diskat och dammsugit. Lagom kul, men jag har även planterat blommor och planerat balkongen. Möblerna som jag vill köpa till balkongen går bara att beställa på nätet. och då var det ju ganska onödigt att köpa en och en… Det löser sig säkert.

Snart så är det dags för gymmet. Spinning och sen core. Innan dess? Ja du :p


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s