LEDIG!

Andra dagen som jag är ledig. Det var därför som jag inte bloggade igår. Jag hann inte med allting. Dagen började med klippning, sen lite fönstershopping på stan. Efter det så tog jag en promenad (nästan 5km) i värmen. Kom hem, åt lunch gick ut med Micky och sen så cyklade jag till IKEA. Där blev det fat till blommorna och ett par shorts.

Sen så planterade jag blommor, lagade mat och innan jag visste ordet av så var det dags att sova igen. Dagen gick riktigt fort och jag hann nästan med hälften som jag planerade. Men det är väl en dag idag också.

DSC_0770 DSC_0776

Före och efter. Det är tur att inte så många läser min blogg nu innan jag har lärt mig att ta selfies XD Jag ska beställa ny färg till håret nästa månad 😉 Jag vill faktiskt få det lite solblekt först. 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s