Inte som planerat

Jag vaknade strax efter fem idag. Inte alls min plan. Min plan var att jag skulle gå upp runt sex. Istället blev det halv sju. Jag har tryckt i mig två Ipren och skulle väl helst vilja vara hemma idag. Men det går inte. Första dagen med värk är alltid värst. Tur att det alltid går över.

Det blev en promenad efter jobbet igår. En omväg längs med ån hem. Men bara en liten omväg på 2.7 km. Jag hade ont i fötterna efter jobbet. Och jag tänkte göra samma sak idag. Det var riktigt härligt att ta en omväg. Även om jag är någon helt annanstans i mitt huvud. Jag behöver lära mig att vara mer närvarande under mina promenader.

Imorgon så blir det träning och kanske lite shopping. Jag vill ha nya kläder så det är riktigt bra att det är REA överallt 😉 Jag kanske går en sväng på lunchen idag.

Utanför så håller de på för fullt med grävandet. Jag längtar tills det är klart och tystnaden tar över igen. Nehe, fila naglar, duscha, diska och åka till jobbet kanske.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s