God morgon söndag!

Jag vet inte om någon annan än jag är vaken. Micky försöker vakna till liv. Vi och Anton åkte till min mamma igår. För att sälja grejer på Björsäters marknad idag. Jag är ganska trött, men har för ont i ryggen för att ligga kvar i sängen. Hoppas att det släpper snart.

Jag har varit dålig på att blogga den senaste tiden, jag har haft migrän och jag har jobbat en hel del. Migränen går säkert att bota med lite massage (få bort en del muskelknutor) och yoga. Jag ska kolla schemat när jag kommer hem, men det blir i alla fall träning på onsdag och torsdag. Och i fredags förmiddag så hade Anton bokat i massage. Gjorde mer ont än det var skönt, men min kropp behöver det. Fast en halvtimme räcker för mig, jag tror inte att jag klarar en timme.

Underbart väder ute, vad ska du hitta på en dag som denna?

DSC_0756


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s