Attraktionslagen i ett nötskal…

Vår port till trapphuset brukar alltid stå öppen (pga renoveringen). Och jag har slutat ta med mig nycklar ut. I förrgår så gick jag, Anton och Dennis på kvällspromenad med Micky och jag lämnade som vanligt portnyckeln hemma. Anton frågade om jag hade den med mig, nej sa jag. Han började skämta om att vi var utelåsta och när vi kom tillbaka så försökte han lura mig att dörren var stängd. Men jag visste ju att den var öppen.

Jag gjorde samma sak igår, fast jag gick en väldigt kort runda. Och när jag kom tillbaka så var dörren låst. Och jag hade lämnat mobilen inne. Typiskt att jag skulle dra till mig just det. Jag stod och väntade utanför porten i över 50 minuter (kvällspromenaden brukar vara kort så jag tänkte att Anton skulle sakna oss när vi inte kom tillbaka).  Jag stod där och tänkte att jag har tillit att jag kommer komma in, samtidigt som jag sa till Micky att vi får sova ute i natt. Men så kom det en kille som lånade ut sin mobil, så jag kunde ringa och bli insläppt.

10353702_10152863762791350_7889638310028401712_n

Dags att ändra om sina tankar lite. Vad har du för tankar som du borde sluta tänka?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s