Bloggboken

DSC_0582

Ja, jag ska fixa framsidan på pärmen när jag orkar. Det ska tillkomma ett g till. Men kapitel 2 är i alla fall skrivet nu. Jag hade tänkt att diska innan jag skriver rent det, men de har stängt av vattnet. Så jag får väl måla istället.

Vädret är precis samma som igår. Riktigt tråkigt, fast jag förstår att naturen behöver lite vila ifrån solen för att hålla sig grön, men det kan väl regna på nätterna? Och vara sol på dagarna?

Ni får inte läsa boken riktigt än, men jag har planerat 13 kapitel utav 52 😉 Så det går framåt. Jag har dock vanliga boken att skriva på också. Vill verkligen bli klar nu! Så jag dränker Rebecka i brev. Hoppas att hon klarar det. Hon lär ju inte vara sysslolös i sommar i alla fall. ❤

Nehe, måla var det. Sen fortsätta skriva. Kanske äta någonting?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s