ÄNTLIGEN!!! <3

Igår så gjorde de klart balkongen! Så idag så kunde jag ställa ut lite växter! 😀 Dock så behöver jag hämta lite grejer och köpa en hel saker. Men jag är tacksam för att den är klar! Ser kanske inte så jättefint ut nu, men blommorna livade upp den 😉

DSC_0805

Det ska läggas golv (sparade det gamla) och så ska armeringsrutorna komma tillbaka igen. Så att de har någonting att växa på. Blomman till vänster ska planteras i en mycket större kruka så fort den fått någonting att växa på.

DSC_0806

Allt ätbart får vara mot den nya grannens balkong. Vet inte om han på andra sidan bor kvar, men han snodde mina bästa tomater förra året. Så bara blommor åt hanns hål i år.

DSC_0807

Den stora hibiskusen vågade jag ställa ut också. Vissa halvstora kommer också att få komma ut, men de små får vänta till nästa år. Så att de inte blåser iväg 😛 Ska dock köpa lite näring till dem. Nu har vi ett titthål i räcket. Så att folk kan se mina fina blommor 😉 Haha tänkte att jag ställer en del där så att man inte syns om man vill sola 😉

Det kliar i fingrarna nu. Jag vill lägga golv idag! Vi får se vad som händer 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s