Måndag

Jag drömde inatt att de skulle bygga balkongerna idag. Och jag blev lagom förvånad när de lastade av räckena från en lastbil. Så kanske min dröm var en sanndröm? Sånt som märks när jag kommer hem ifrån jobbet sen. Jag jobbar 10.30-20 idag. Så inget skrivande alls idag. Jag som kom igång riktigt bra igår. Men men så är det ibland.

Jag hade även flera läsare ifrån Kroatien igår! Häftigt 😛 Välkomna hit 🙂 Jag hoppas att ni gillar bloggen. Och att ni tittar in fler gånger i väntan på bokbloggen 😉 Jag har en hel del att göra nu så det dröjer ett litet tag 😛 Jag tänkte skriva rent första kapitlet och skicka till Rebecka så att hon kan korrekturläsa det.

För övrigt så har jag snart 12,5 kapitel kvar att skriva på min bok innan den är klar. Jag skrev 1,5 igår. Och en del av mig skulle velat fortsätta idag, men jobb är också bra. Jag är ledig på onsdag så jag får passa på att skriva mer då. Hoppas att ni har en bra dag!

DSC_0802


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s