Det är en sån dag

Jag spillde te över hela mitt skrivbord innan jobbet. Men jag fick klart kapitel 1 i bloggboken! Och jag kom i tid till jobbet. Väl där så tappade jag brevvågen så den gick i bitar. Min kollega kom lite sent pga trafik och nu på eftermiddagen blev köket fullt med kaffe (inte mitt fel). Så vi har en sån där dag idag 😝

image

Dagen går dock fort och vi har massor att göra. Trots min tidiga solbränna så sitter jag och njuter i solen just nu. Min hjärna har redan glömt bort hur det sved 😝


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s