Härliga sommar!

Som sagt så var jag barnvakt åt mina småsyskon igår. Och jag tvingade dem att vara ute under tiden. De klagade en hel del, men jag tror nog att de hade kul ändå. Micky och jag njöt i alla fall utav att få vara i solen istället för instängda i lägenheten. Även fast att vi låg i skuggan största delen utav tiden så lyckades jag bränna mig. Måste köpa aftersun idag sen. Det kliar en aning 😛

DSC_0779

Idag så började dagen med disk. Kanske inte jätte kul, men det är mycket härligare när lägenheten är ren. När jag var barnvakt igår så städade Anton en hel del. Det var riktigt skönt att komma hem. Nu så är det bara 3 lådor som ska packas upp. Har skjutit på det eftersom jag inte vet vart det ska vara (verktyg osv). Sen så började Anton spackla ett sängbord, så jag ska strax börja måla det. Det är dock lite färg kvar på sängbord nr 1 innan det är dags att lacka det.

DSC_0635

Jag var faktiskt duktig igår. Algot och Otto drack coca-cola och åt fikabröd, jag åt vattenmelon. Men sen efter middagen hemma så kom det fram glass. Jag tyckte att min kropp behövde det efter brännan så jag kunde inte låta bli 😛 Jag får leta upp lite recept på sockerfri glass och fylla upp frysen med. Vi har ju faktiskt en glassmaskin…

DSC_0652

Det är så mycket nu som jag vill hinna med innan jobbet, måla, diska, skriva, städa. Jag har en timme på mig. Så jag lär inte hinna med allting, men lite. Så vart ska jag börja?

DSC_0667

För övrigt så hade jag läsare ifrån USA igår. Riktigt roligt att ni hittat hit. Hoppas att ni kan översätta texten någonstans för min engelska kunde vara lite bättre 😛

Nehe fånga dagen då 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s