Mirakel sker varje dag

det gäller bara att se dem. Mina ögon fortsätter att svida, men jag är uppe och tänker inte gå och lägga mig igen. Jag har sovit ca 7 timmar i natt så jag tycker att det räcker.

Byggarbetarna bankar på utanför. Fast de låter som om de är här inne. Jag tänkte att jag skulle skriva nya kapitel 30, men tröttheten och oljudet stör mig. Så jag ska rätta lite på boken istället. Och skriva ett brev till Rebecka. Brev nr 8 med en del utav boken. 🙂

Jag kanske renskriver bloggboken lite också, men jag prioriterar bokmanuset som jag ska skicka in just nu. Jag vill bli klar. Igen. Som sagt så var jag klar, tills det blev en förändring. Så nu har jag 14 nya kapitel att lägga till.

Kl 10 så ska jag träffa Iza på stan. Och just nu så försöker jag att ändra mitt tänkande om pengar, så att attraktionslagen jobbar till min fördel. Jag har lånat en bok som heter ”Skapa pengar” och jag tänkte leta efter den på myrorna idag. Jag vill ha ett eget ex som jag kan skriva i och läsa om när jag behöver.

Nehe, ta och rätta lite bok innan det är dags att gå ut med hunden.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s