God morgon måndag!

Ögonen svider, jag har inte vaknat än,  men jag håller tummarna för att de ska ta bort byggnadsställningen idag. De har i alla fall städat den i helgen. Så nu borde de vara redo. Åh vad det kliar i fingrarna efter att få pyssla med blommorna :p De vill komma ut!

För övrigt så har jag väl bestämt mig för att inte kunna röra mig imorgon. Jag har nämligen skrivit upp mig på yoga, core och spinning i eftermiddag. Fast av yoga brukar man inte får någon direkt träningsvärk.

Nehe om man ska hitta någon frukost sedan fortsätta rätta boken så att jag kan skicka. Eller så somnar jag om en stund igen 😛


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s