Söndagsfix

Anton har åkt iväg till jobbet. Jag fattar inte, tiden går så fort. Det är redan sommarlov! När Anton åkte så skruvade jag upp ljudet på datorn och städade min arbetsplats. Som jag nu sitter vid och bloggar. Och jag tänkte även skriva några rader nu ikväll när jag är ensam hemma. Jag kanske lyckas få ner några kapitel #Följdindröm
Jag har kommit på mig själv med att det är mycket drömmande och lite skrivande. Mycket störande saker, som film, serier och facebook. Och andra bloggar då. Men nu så har jag tänt lite ljus och ska mysa med papper och penna.

DSC_0613


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s