Sockerbakis

Micky är full med energi. Han hoppade och studsade som en galning på promenaden. Han skällde ut en stackars hare och några fiskmåsar. Och jag tror att han har fattat grejen med fästingar. Jag köpte ett halsband till honom i förrgår, men tydligen så var det en fästing som jag inte hade hittat än. Han hittade den själv, och han letade efter fler. Han kliade sig så att hela han blev blöt. Samt golvet. Inte bara jag som tycker att de är äckliga.

Jag fick frågan om jag märkte någon skillnad under de 30 dagar utan socker. Och jag märkte ingenting då. Jag trodde inte att det var någon skillnad alls, men under denna vecka så har jag insett att jag hade fel. Denna vecka så har jag ätit en hel del socker, fikat osv. Och jag har varit sjukt trött. Jag har sovit från 22-08 varje dag. Och 2-4 timmar på dagarna. Så en del utav mig funderar på att ta 30 dagar till utan onödigt socker. Vad tror du?

DSC_1768


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s