Nytt kapitel!

Ett nytt kapitel är skrivet. Så nu ska jag bara rätta några sidor till och skicka dem till Rebecka imorgon. Egentligen så borde jag kanske skriva hela natten. Nu när jag har kommit igång menar jag, men jag är för trött. Det är bara 14 kapitel kvar på boken att skriva. Samt rätta sidorna däremellan. Ögonen svider. Så dags att gå ut med Micky och sen krypa ner i sängen.

Det har varit en ganska bra söndag. Hörs imorgon.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s