Underbara, underbara lördag!

DSC_0593

Det blev både sovmorgon och god frukost idag. Riktigt slapp nationaldag. Det blev dock en resa till tornby. Med lunch och lite shopping. Jag har letat efter en bikini som en galning. Överallt i stan, och nu nästan överallt i IKEA-huset (det heter inte Ikano-huset längre tydligen). Och äntligen så hittade jag en som var gjord för lilla mig! ❤

DSC_0598

Tack, tack, tack! Jag blev helt kär i den XD hehe Och Anton tyckte den var den bästa också. Så den fick följa med mig hem. Det blev även ett par örhängen. Såna som jag kan ha till vardags och inte bry mig om att ta av och på hela tiden. Vill vänja mina öron vid att ha örhängen igen.
Och för några dagar sedan så blev det shopping med Iza och Desse. Rea är och kommer alltid att vara underbart 😉

DSC_0591

Så jag är nöjd. Riktigt nöjd. Underbar dag! Ska tvätta sen, men först så blir det att läsa en stund. ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s