God morgon måndag!

DSC_0576

Och de nya 30 dagarna. Idag så är det typiskt svenskt väder. Regn. Jag hade hoppats på sol så att balkongerna kunde bli klara, för jag antar att det inte går att sätta upp räcken när det är blött. Fast de behöver bli klara med taket också. Så att de kan ta ner byggnadsställningen. De springer fortfarande fram och tillbaka på den. Jag hoppas att de håller balansen nu när den är blöt.

Och morgonpromenaden blev ganska blöt den med. Fast det gjorde ingenting Micky var så mysig när jag torkade honom. Han viftade på svansen. När jag slutade så tryckte han sig emot mig och ville ha mer. Mysigt med handukstorkning 😉

Nu så ska jag planera ett proteinschema åt mig och Anton, inte för att han behöver följa det, men ifall han vill. 🙂 Hoppas att ni får en härlig måndag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s